Tijn Elferink

Gezondheidsjournalist
HomeOver Tijn ElferinkPresentatiesBoekenVideo’sNieuwsContact
Home
Zelf taugé maken met mungbonen

Zelf taugé maken met mungbonen

Taugé is de kiem van de mungboon. Je kunt deze gezonde groente heel makkelijk zelf maken.

– Koop hele mungbonen (geen halve of gespleten).

– Doe de mungbonen in een ruime (plastic) bak.

– Week de mungbonen een nacht in koud water.

– Giet het water af.

– Dek de bak met de mungbonen af met een natte theedoek en zet de bak op een donkere plek.

– Spoel de mungbonen minimaal 2 keer per dag met schoon water.

– Na een dag of 6 heb je huisgemaakte taugé.

– Bewaar je taugé in de koelkast.

 

Laatste blogberichten

Asperges: een feestje in de keuken (en de slaapkamer)
Zelf taugé maken met mungbonen
Blog overzicht
"Fijn dat je er bent is de beste voorbereiding op het mantelzorgschap."
- Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie
"Fijn dat je er bent. Belangrijk om te lezen, belangrijk om tegen je naasten te zeggen."
- Frank van der Lende, radiopresentator
"Fijn dat je er bent is een boek dat niet alleen voor mantelzorgers lezenswaardig is, maar ook voor mensen die in de toekomst mantelzorg zullen ontvangen. En dat kan iedereen zijn."
- Maarten van Ooijen, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Tijn Elferink boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op

Social media

© 2024 - Tijn Elferink en sprekersbureau Quality Bookings